Lighting // Hotel Rosaleda

︎︎︎CATRenders per projecte d'il·luminació arquitectònica en la rehabilitació i ampliació de l'antic Hotel Rosaleda a Encamp, Andorra. Renders realitzats amb dades de fotometria reals dels fabricants. Es tracta d'un edifici patrimonial de valor històric a Andorra que serà reconvertit a seu administrativa.

El model 3D és original dels arquitectes, modelat en Revit.Projecte d'il·luminació desenvolupat per el Taller d'Estudis Lumínics de la ETSAB, UPC, amb el que col·laboro.

︎︎︎ESPRenders para proyecto de iluminación arquitectónica en la rehabilitación e ampliación del antiguo Hotel Rosaleda en Encamp, Andorra. Renders realizados con datos de fotometría real por fabricantes. Se trata de un edificio patrimonial de valor histórico en Andorra que será reconvertido a sede administrativa.

El modelo 3D es originario de los arquitectos, modelado en Revit.Proyecto de iluminación desarrollado para el Taller de Estudios Lumínicos de la ETSAB, UPC, con el que colaboro

︎︎︎ENG3D renderings for an architectural lighting project of the refurbishment and expansion of the former Hotel Rosaleda in Encamp, Andorra. Renderings done with actual photometric data from manufacturers. The original is considered as historical in Andorra, and it will be converted to public administration offices.

3D model is original from the architects, made in Revit. Lighting project developed by the Lighting Research Center (TEL) from the ETSAB, UPC, with whom I collaborate.

Hotel Rosaleda / TelUPC

︎    ︎    ︎    ︎    ︎    ︎︎︎   Privacy/Cookies